JULEMENY

Våre Julemenyer er nå tilgjengelige på våre nettsider, og tilgjengelig for levering fra 1. november til 20 desember.
Minimum bestilling er 10 personer. Alle priser er per person.

Julekoldtbord

kr 295,-

  • Grillet ribbe og medisterkaker (laktose)
  • Reker med majones (skalldyr, sennep og egg)
  • Røkt laks med eggerøre (fisk, egg og laktose)
  • 3 sorter av sild (fisk, sennep)
  • Roastbiff, sylte, julepostei
  • Camembert, brie og blåmuggost (laktose)
  • Walldorfsalat (laktose, egg, sennep, selleri og nøtter)
  • Potetsalat (laktose, egg, sennep)
  • Sylteagurker og rødbeter (sennep)
  • Smør (laktose)
  • Godt brød (gluten)
  • Riskrem med bringebærsaus (laktose)

Buffet og Middag

Buffet – Beregnet til to ganger servering
Middag – Ferdig porsjert i former som inneholder én porsjon

Buffet

Svineribbe

kr 475,-

Langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Middag

Svineribbe

kr 265,-

Langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Buffet

Pinnekjøtt & svineribbe

kr 570,-

Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Middag

Pinnekjøtt & svineribbe

kr 350,-

Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.

Buffet

Pinnekjøtt

kr 485,-

Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med persille.

Middag

Pinnekjøtt

kr 290,-

Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med persille.

Buffet

Kalkunbryst

kr 325,-

Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep), fløtesaus og poteter.

Middag

Kalkunbryst

kr 285,-

Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep), fløtesaus og poteter.

Buffet

Lammesteik

kr 325,-

Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep), julesaus og poteter med persille.

Middag

Lammesteik

kr 285,-

Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep), julesaus og poteter med persille.

Buffet

Biffgryte

kr 325,-

Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.

Middag

Biffgryte

kr 285,-

Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.

Desserter

Dessert

Hjemmelaget risgrøt

kr 70,-

med sukker, kanel og smør (laktose)

Dessert

Riskrem

kr 75,-

med bringebærsaus (laktose)

Dessert

Karamellpudding

kr 85,-

(egg, laktose)