JULEMENY
Våre Julemenyer er nå tilgjengelige på våre nettsider, og tilgjengelig for levering fra 1. november til 20 desember.
Minimum bestilling er 10 personer. Alle priser er per person.
Julekoldtbord
kr 295,-
- Grillet ribbe og medisterkaker (laktose)
- Reker med majones (skalldyr, sennep og egg)
- Røkt laks med eggerøre (fisk, egg og laktose)
- 3 sorter av sild (fisk, sennep)
- Roastbiff, sylte, julepostei
- Camembert, brie og blåmuggost (laktose)
- Walldorfsalat (laktose, egg, sennep, selleri og nøtter)
- Potetsalat (laktose, egg, sennep)
- Sylteagurker og rødbeter (sennep)
- Smør (laktose)
- Godt brød (gluten)
- Riskrem med bringebærsaus (laktose)
Buffet og Middag
Buffet – Beregnet til to ganger servering
Middag – Ferdig porsjert i former som inneholder én porsjon
Buffet
Svineribbe
kr 475,-
Langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Middag
Svineribbe
kr 265,-
Langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, rødkål, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Buffet
Pinnekjøtt & svineribbe
kr 570,-
Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Middag
Pinnekjøtt & svineribbe
kr 350,-
Pinnekjøtt fra Gabbas, langtidsstekte svineribbe med sprø svor, medisterkaker (melk) og julepølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), rødkål, pinnesjy, smakfull julesaus, poteter med persille, tyttebær.
Buffet
Pinnekjøtt
kr 485,-
Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med persille.
Middag
Pinnekjøtt
kr 290,-
Pinnekjøtt fra Gabbas serveres med røkt pølse, hjemmelaget kålrotstappe (melk), pinnesjy, poteter med persille.
Buffet
Kalkunbryst
kr 325,-
Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep), fløtesaus og poteter.
Middag
Kalkunbryst
kr 285,-
Serveres med kokte grønnsaker, waldorfsalat (selleri, melk, egg, nøtter, sennep), fløtesaus og poteter.
Buffet
Lammesteik
kr 325,-
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep), julesaus og poteter med persille.
Middag
Lammesteik
kr 285,-
Serveres med grønnsaker, waldorfsalat (melk, selleri, egg, nøtter, sennep), julesaus og poteter med persille.
Buffet
Biffgryte
kr 325,-
Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.
Middag
Biffgryte
kr 285,-
Serveres med potetstappe, kokte grønnsaker og tyttebær.
Desserter
Dessert
Hjemmelaget risgrøt
kr 70,-
med sukker, kanel og smør (laktose)
Dessert
Riskrem
kr 75,-
med bringebærsaus (laktose)
Dessert
Karamellpudding
kr 85,-
(egg, laktose)