SELSKAPSMAT
Minimum bestilling er 20 personer. Alle priser er per person.
Forretter
Priser er like for alle forretter.
Lett varmebehandlet laks
kr 145,-
med smørsaus, spekeskinke, hvite asparges (fisk, laktose)
Dampet torsk
kr 145,-
med rotgrønnsakepure, nøttevinegrett.(fisk, laktose, nøtter)
Salat
kr 145,-
med reker, lime, chilli og koriander (skalldyr)
Sprøstekt laks
kr 145,-
på byggrynsalat (gluten , fisk)
Parmaskinke
kr 145,-
med ruccola, parmesan og pinjekjerner (laktose)
Hovedretter
Priser er like for alle hovedretter.
Stekt sei
kr 435,-
med bakte små tomater fra Finnøy, urtesaus, kokte poteter med persille, glasert gulrot med honning (fisk, laktose)
Sursteik
kr 435,-
med smakfull saus, poteter, sennepskremet rosenkål, glasert gulrot med honning og waldorfsalat (laktose, egg, sennep, nøtter, selleri)
Indrefilet av storfe
kr 435,-
med rødvinsaus, urtestekte rotgrønnsaker, brokkolini, timianstekte poteter (laktose)
Stekt laks
kr 435,-
med honning og hasselnøtter servert med kålrotstappe, bakte små løk, urtestekte potetbåter og fersk grønn salat (fisk, nøtter)
Desserter
Priser er like for alle desserter.
Panna cotta
kr 125,-
med skogsbærsaus (laktose)
Creme brulle
kr 125,-
(laktose, egg)
Karamellpudding
kr 125,-
(laktose, egg)