SELSKAPSMAT

Minimum bestilling er 20 personer. Alle priser er per person.

Forretter

Priser er like for alle forretter.

Lett varmebehandlet laks

kr 145,-

med smørsaus, spekeskinke, hvite asparges (fisk, laktose)

Dampet torsk

kr 145,-

med rotgrønnsakepure, nøttevinegrett.(fisk, laktose, nøtter)

Salat

kr 145,-

med reker, lime, chilli og koriander (skalldyr)

Sprøstekt laks

kr 145,-

på byggrynsalat (gluten , fisk)

Parmaskinke

kr 145,-

med ruccola, parmesan og pinjekjerner (laktose)

Hovedretter

Priser er like for alle hovedretter.

Stekt sei

kr 435,-

med bakte små tomater fra Finnøy, urtesaus, kokte poteter med persille, glasert gulrot med honning (fisk, laktose)

Sursteik

kr 435,-

med smakfull saus, poteter, sennepskremet rosenkål, glasert gulrot med honning og waldorfsalat (laktose, egg, sennep, nøtter, selleri)

Indrefilet av storfe

kr 435,-

med rødvinsaus, urtestekte rotgrønnsaker, brokkolini,  timianstekte poteter (laktose)

Stekt laks

kr 435,-

med honning og hasselnøtter servert med kålrotstappe, bakte små løk, urtestekte potetbåter og fersk grønn salat (fisk, nøtter)

Desserter

Priser er like for alle desserter.

Panna cotta

kr 125,-

med skogsbærsaus (laktose)

Creme brulle

kr 125,-

(laktose, egg)

Karamellpudding

kr 125,-

(laktose, egg)